opc_loader

Aparte heren t-shirts

No106: Unieke en aparte t-shirts voor heren

No106 is een Nederlands merk dat unieke en aparte t-shirts voor heren ontwerpt, produceert en verkoopt. De t-shirts zijn gemaakt van duurzaam katoen en hebben aparte prints, die met de hand bewerkt zijn in Arnhem.

Filters
Maat

Unieke en kleurrijke t-shirts voor heren

Ben je op zoek naar aparte heren t-shirts dat je outfit een originele en stijlvolle touch geeft? Dan zijn de t-shirts van No106 iets voor jou. No106 is een Nederlands merk dat unieke en kleurrijke
t-shirts ontwerpt, produceert en verkoopt. De t-shirts zijn gemaakt van Earth Positive OEKO-TEX katoen, een duurzaam en kwalitatief materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
De t-shirts met print hebben aparte prints, die variëren van abstracte vormen en verfspatten tot speelse motieven en grafische ontwerpen. De kleurrijke t shirts met print worden gemaakt in een kleine oplage van 10 shirts. Elk t-shirt met aparte grafische print is een Limited Edition, met slechts 25 stuks beschikbaar, waardoor je een exclusief en bijzonder t-shirt hebt dat niemand anders heeft. De t-shirts zijn ontworpen en bewerkt door Menlook en Clau-d, twee creatieve en gepassioneerde modeontwerpers en kunstenaars uit Arnhem. Zij gebruiken mixed media technieken, zoals borduren, appliceren, printen, patchen en verven, om elk t-shirt een eigen karakter en verhaal te geven. No106 is een merk dat staat voor originaliteit, kwaliteit en duurzaamheid. Met een t-shirt van No106 laat je je persoonlijkheid en stijl zien, en ondersteun je de lokale mode-industrie. Je kunt de t-shirts van No106 online bestellen via onze webshop, of langskomen in onze winkel in Arnhem, waar je de t-shirts kunt passen en meer te weten kunt komen over het maakproces. Ontdek nu onze collectie en kies het t-shirt dat bij jou past!
 

T-shirts gemaakt in het Modekwartier zijn apart en duurzaam

Ben je op zoek naar een t-shirt dat je onderscheidt van de massa? Dan ben je bij Nº106 aan het juiste adres. Wij hebben een mooie en ruime collectie van aparte heren t-shirts, die je nergens anders vindt. Onze t-shirts zijn gemaakt van hoogwaardig katoen, dat zacht en comfortabel aanvoelt op je huid in een regular-pasvorm. Onze t-shirts hebben ook unieke en kleurrijke prints, die je persoonlijkheid en stijl laten zien. Of je nu houdt van abstracte kunst, grappige teksten, of originele ontwerpen, wij hebben altijd een t-shirt voor jou. Onze t-shirts zijn ook duurzaam en eerlijk geproduceerd, zodat je niet alleen jezelf, maar ook de wereld een plezier doet. Je kunt onze t-shirts online bestellen via onze webshop, of langskomen in onze winkel, waar je onze t-shirts kunt passen en meer te weten kunt komen over het produceren van deze shirts in het atelier.U bent altijd welkom in ons atelier op de Sonsbeeksingel in Arnhem, waar we de desinger t-shirts met de hand bewerken met mixed media technieken, zoals borduren, appliceren, printen en verven. Al onze disigners t shirts zijn one of a kind. Zo krijg je een echt Dutch design, dat exclusief en bijzonder is. Onze t-shirts zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten, van S tot XXL, en in verschillende modellen, van slim fit tot oversized. Zo kun je altijd een t-shirt vinden dat perfect bij je past. Wacht niet langer, en bestel nu je aparte heren t-shirt bij ons. Je zult er geen spijt van krijgen!