opc_loader

One of a kind designer shirt van Nº106

Een "one of a kind" t-shirt of sweaters van Nº106 verwijst naar een uniek kledingstuk dat slechts in één exemplaar bestaat, of op een variatie daarvan.  
Een shirt, dat op geen enkele andere manier wordt gerepliceerd of geproduceerd.  Speciaal is gemaakt om te onderscheiden van alle andere vergelijkbare producten op de markt. 
Het kan worden gekenmerkt door zijn exclusieve ontwerp, materiaalkeuze, patronen of decoratieve elementen die het onderscheiden van andere standaard shirts. 
Een "one of a kind" t-shirt zijn op een kunstzinnige wijze bewerkt in het Modekwartier in Arnhem in een beperkte oplage, waardoor het een uniek en speciaal item is. Het dragen van een "one of a kind" t-shirt of sweater kan een manier zijn om persoonlijkheid, individuele stijl en flair uitdraagt.

Studio №106

De one of a kind designer t-shirts van №106 zijn ontworpen door de bekende designers Claudia Träumer van CLAU-D Handmade design en Vincent Welten van No106. 
De one of a kind t-shirts worden door Claudia, Vincent en een team van creatieve medewerkers met de hand gemaakt in studio №106 op de Sonsbeeksingel in Arnhem. 
Het zijn ware kunstwerken om te dragen, met kleurrijke abstracte prints en mooie bewerkingen van de stoffen die opvallen.

Bestellen one of a kind ‘designer shirt’

Als u graag een ‘one of a kind’ designer t-shirt wil bestellen, dan krijgt u nooit eenzelfde zoals op de foto. 
Wij proberen altijd door het toevoegen van andere details het shirt uniek te maken. 
Ook worden er nooit meer dan 10 shirts met hetzelfde thema gemaakt! Hoe bijzonder is dit!

Bestel uw maat als Made to Order en wij gaan voor u aan de slag.
Levertijd maximaal 2 weken.