opc_loader

Vakantie van 21 juli t/m 3 augustus. Bestellingen versturen wij op 4 augustus.

Designer t-shirt

Omarm de designers t shirts van No106

Het designer t-shirt van merk Nº106 is een uniek en kleurrijk kledingstuk, met de hand gemaakt in het Modekwartier te Arnhem.
Verhoog uw outfit in stijl met de Noº106 design t-shirt. Een uniek statement van creativiteit en verfijning.

Filters
Maat

Unisex design t shirt

De unisex t-shirt worden gemaakt van hoogwaardige biologische katoenen materialen die niet alleen zacht en comfortabel zijn om te dragen, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd zijn. Een t shirt heeft een prachtige print die exclusief is ontworpen voor het merk No 106 en in een gelimiteerde oplage wordt uitgebracht. Hierdoor bent u verzekerd van een uniek en exclusief kledingstuk dat hand bewerkt is en niet iedereen heeft. Sommige prints zijn one of a kind. 
Het Designer heren shirt van №106 is een stijlvolle en moderne interpretatie van het t-shirt. Het is perfect voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar mode met een eigen persoonlijkheid en iets unieks willen dragen.
Elk design shirt heeft een verhaal, dat past bij de man of vrouw die zich durft te onderscheiden van de massa. Ervaar de unieke uitstraling van het Designer T-shirt van No 106 en voeg dit unieke kledingstuk toe aan uw garderobe.

Kunst en creativiteit

Ontworpen met oog voor kunst en creativiteit, zijn de N°106 design t-shirts een ware uiting van individualiteit en stijl. Deze unieke shirts zijn met de hand vervaardigd door getalenteerde Arnhemse ontwerpers uit het modekwartier, die hun grenzen hebben verlegd om een design te creëren dat onmiskenbaar opvalt.
Met een harmonieuze mix van verschillende materialen en technieken, stralen deze t-shirts een gevoel van artistiek kunstwerk uit. Elk detail, is met de vrije hand ontworpen tot draagbare kunst en zorgen voor een opvallende nieuwe fashion.
Deze designer t shirts zijn niet alleen een mode-item, maar een ware kunstvorm die jouw persoonlijkheid en gevoel voor stijl tot uiting brengt. Voel je zelfverzekerd en zet een statement met het N°106 Design T-shirt, dat je zowel comfort als expressiviteit biedt.

Alle design t-shirts zijn een one of a kind

Alle unieke design t-shirts zijn een waar kunstwerk dat zeker op zal vallen op elk festival. De shirts zijn gemaakt met behulp van diverse mixed media technieken zoals textielverf met sterke pigmenten, vormgeving, borduren en appliceren. Het design is gecreëerd door studio №106 en is met de hoogste kwaliteit druktechniek, verf en applicatie techniek op het t-shirt aangebracht.
De kleurrijke ontwerpen zijn gemaakt op 100% katoen en zorgt voor een comfortabele en duurzame pasvorm.
De one of a kind t-shirt is met de hand bewerkt in Arnhem en ieder exemplaar is daarom uniek. Het is een perfecte mix van creativiteit, kunst en fashion die een echte eyecatcher vormt voor heren. Het is een t-shirt met een verhaal en zal dienen als een blikvanger in elke garderobe. 
Shop nu deze wearable art t-shirt online en ontdek deze kunstzinnige en stijlvolle toevoeging aan jouw collectie.

Moderne kunst met de N°106 design t-shirts

Stap in de wereld van moderne kunst met de N°106 Design t-shirts met een explosie van kleur en creativiteit die jouw stijl naar nieuwe hoogten tilt. Met levendige en gedurfde ontwerpen, zijn deze t-shirts de perfecte uiting van individualiteit en zelfexpressie.
Elk N°106 design t-shirt is uniek en speciaal vervaardigd voor een selecte groep mensen die de kunst begrijpen en daar voor open staan om te dragen. Met handgemaakte details en een zorgvuldig samengesteld kleurenpalet, worden deze t-shirts gemaakt om aan de hoogste esthetische normen te voldoen.
Ontworpen als een ode aan festivals en creatieve expressie, zijn deze t-shirts als een canvas waarop jouw persoonlijkheid en passie tot leven komen. Elk ontwerp in deze limited edition collectie is zorgvuldig gemaakt om unieke uitstraling te creëren en je te onderscheiden van de massa.
Dus wees gedurfd, wees uniek en omarm de kracht van modern art met de N°106 Design shirts, een must-have voor degenen die het leven als een kleurrijk festival ervaren.