opc_loader

Duurzame t-shirts No106

Duurzame Stijl: Earth Positive T-shirts bij No106

Bij No106 hebben we niet alleen een passie voor stijlvolle t-shirts, maar ook een diepgeworteld engagement voor duurzaamheid. Onze Earth Positive duurzame t-shirts, zowel de designer t-shirts als de grafische varianten, belichamen deze verbintenis en tillen bewuste mode naar een hoger niveau.

Filters
Maat

Earth Positive: Duurzaamheid in de Genen

Achter onze Earth Positive T-shirts schuilt het prijswinnende bedrijf Continental Clothing, een toonaangevende naam in duurzame mode. Het fundament van dit bedrijf rust op het produceren van eerlijke en milieuvriendelijke producten, PETA-approved vegan en met een focus op het waarborgen van eerlijke werkomstandigheden in samenwerking met FWF (Fair Wear Foundation).

GOTS-gecertificeerd Biologisch Katoen

Wat onze Earth Positive T-shirts echt onderscheidt, is het gebruik van 100% GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Dit is niet alleen een garantie voor de hoogste kwaliteit, maar ook een statement voor het vermijden van schadelijke landbouwpraktijken en het bevorderen van een gezond ecosysteem.

Milieuvriendelijke Verf en Certificeringen

Het kleurproces van onze kleding is net zo groen als het materiaal zelf. We gebruiken verf die is goedgekeurd door GOTS en gecertificeerd volgens de OEKO-TEX Standaard 100. Dit waarborgt niet alleen de kleurintegriteit van onze T-shirts maar zorgt er ook voor dat er geen schadelijke chemicaliën het milieu of je huid belasten.

CO2 Voetafdruk Verminderen

Bij Earth Positive gaan we nog een stap verder in onze toewijding aan de planeet. We werken actief aan het verkleinen van onze CO2-voetafdruk. Een Earth Positive T-shirt bij No106 bespaart tot wel 7 kilogram CO2 in vergelijking met een standaard geproduceerd shirt, en een sweatshirt zelfs maar liefst 28 kilogram! Met trots dragen wij het Klimaat Neutraal label, en we streven ernaar om deze besparingen continu te vergroten.

No106: Design met Een Doel

Bij No106 zijn we trots om de Earth Positive t-shirts te bewerken met diverse technieken en te transformeren tot ware designkleding. Of het nu gaat om onze designer t-shirts met unieke one-of-a-kind Art & Flair of onze grafische t shirts met een oplage van 25 stuks die een statement maken, elk stuk draagt niet alleen onze signatuur maar ook het ethos van duurzaamheid in stijl.

In elke Earth Positive T-shirt die je draagt, draag je bij aan een betere wereld. Kies bewust, kies duurzaam, en kies voor designers stijl met een doel. Ontdek onze collectie online of in de winkel in het Modekwartier Arnhem en word een deel van de beweging die mode en duurzaamheid verenigt. No106, waar stijl en verantwoordelijkheid elkaar ontmoeten.