opc_loader

Toffe t-shirts No106

Toffe, unieke en kleurrijke t shirts van No106 - beperkte oplage!

Ontdek de toffe collectie t-shirts van N0106! Onze t-shirts, onderverdeeld in designer, print en grafisch, zijn opvallend en uniek. Gemaakt van Oeko-katoen, met een regular fit pasvorm, zijn ze beschikbaar in kleine oplages van maximaal 25 stuks. Op maat maken mogelijk!

Filters
Maat

Toffe t-Shirts van No106 zijn Uniek, Opvallend en Kleurrijk

Die effen shirts van je zijn handig, maar leuk? Mwah, daarvoor moet je toch echt bij de bewerkte en hand gemaakte t-shirts van Nº106 zijn. Zeker als je zoekt naar dat ene super vrolijke en toffe exemplaar. Gelukkig zit je hier voor een casual shirt met print, bewerkingen, kunst of design goed.
Toffe t-shirts van No106 zijn niet zomaar shirts. Ze zijn een kunstwerk, een feest voor het oog.
De shirts van No106 zijn gemaakt voor mannen die houden van uniek, opvallend en kleurrijke mode, die zichzelf durven te zijn en te laten zien. Ze zijn bedrukt met originele designs, die variëren van abstract tot humoristisch, van minimalistisch tot expressief.
Door de kleine oplage weet je zeker dat je een uniek shirt hebt, dat niemand anders heeft. Toffe t-Shirts van No106 zijn ook veelzijdig, want je kunt ze dragen bij elke gelegenheid, van casual tot chic, van werk tot vrije tijd.

Unieke, kleurrijke en duurzame shirts met design

Toffe T-shirts zijn meer dan alleen kledingstukken. Ze zijn een uiting van je persoonlijkheid, je smaak en je levensstijl. Toffe t-shirts zijn gemaakt voor mensen die durven op te vallen, die houden van kleur, kunst en design. De toffe -shirts van Nº106 zijn gemaakt van Earth Positive Oeko katoen, een stof die zacht, comfortabel en milieuvriendelijk is. Ze zijn bewerkt met stof, verf en bedrukking, waardoor ze een unieke ‘Art’ uitstraling hebben. Ze zijn gemaakt en bewerkt in het Modekwartier Arnhem, een creatieve hotspot. De shirts zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van casual tot chic, van logo shirt tot kunstwerk. Je kunt kiezen uit designer t-shirts, t-shirts met print en grafische t-shirts, die allemaal opvallen door hun originaliteit en kwaliteit. Elk shirt is een limited edition, van one of a kind tot maximaal 25 stuks, of op maat gemaakt, zodat je altijd een shirt hebt dat perfect bij je past. De  heren t-shirts hebben een regular fit pasvorm, die geschikt is voor elk figuur en elke gelegenheid. De opvallende shirts zijn niet alleen tof om te dragen, maar ook om te geven. Ze zijn het ideale cadeau voor jezelf of voor iemand anders die houdt van mode, kunst en duurzaamheid. Bestel nu je toffe t-shirt en ontdek de wereld van Nº106, waar elk shirt een verhaal vertelt.