opc_loader

Bijzondere t shirts heren

No106: Unieke, duurzame en kunstzinnige t-shirts voor heren

Zoek je een bijzonder, origineel én duurzaam t-shirt voor heren? Ontdek de unieke collectie van No106, een lokaal merk dat t-shirts ontwerpt en maakt in het Modekwartier Arnhem. Het zijn echte aanraders voor ''De man'' die een origineel en bijzonder t-shirt zoekt!

Filters
Maat

Kunstzinnige Bewerkingen

Elk t-shirt van No106 is een kunstwerk op zich. Wat het shirt ook al meteen bijzonder maakt. Ze worden bewerkt met diverse verf- en druktechnieken, wat resulteert in one-of-a-kind stukken die kleurrijk, opvallend en uniek zijn. Deze shirts zijn niet alleen een mode-item, maar ook een uiting van creativiteit en individualiteit. Het zijn ware kunstwerken die u alleen draagt, niemand anders heeft dezelfde. Alle deze t-shirts van Nº106 worden gemaakt in het ModeKwartier Arnhem

Beperkte oplage 

Bij No106 geloven we in exclusiviteit. Daarom worden al onze t-shirts in kleine oplages gemaakt. We kopen 12 meter Oeko-tex katoen of viscose stof met een opvallen en coole print voor zowel mannen als vrouwen. Van deze stof maken we slechts 10 t-shirts van. Dit betekent dat als een shirt uitverkocht is, het echt op is. Dit draagt bij aan de unieke aantrekkingskracht van onze shirts, je weet dat je een van de weinige mensen bent die het draagt.

T-Shirts met opdruk

Onze bedrukte T-shirts zijn bijzonder opvallend. Met een oplage van slechts 25 stuks, zijn deze shirts echt uniek. De print kan bestaan uit grafische vormen & bloemen, maar ook uit teksten. T-shirts zijn essentieel in je kleding kast. Op al je onderkleding kun je T-shirts dragen. T-shirts met opdruk,  print of andere bewerking geven een extra twist aan je look. De prints zijn levendig en kleurrijk, en geven je een opvallende uitstraling. Op een pop dance en andere festivals zijn geweldige evenementen om te genieten van live muziek en de unieke sfeer. T-shirts van Nº106 zijn niet alleen comfortabel om te dragen tijdens deze festivals, maar ze zijn ook een geweldige manier om je betrokkenheid te tonen en jezelf te uiten.

Conclusie

Bij No106 draait alles om het creëren van unieke, kwalitatieve en duurzame mode. Onze bijzondere t-shirts voor heren zijn een perfect voorbeeld van deze filosofie. Ze zijn meer dan alleen kleding, ze zijn een manier om je persoonlijkheid uit te drukken en op te vallen in de menigte. Ontdek vandaag nog de wereld van No106!