opc_loader

Art t-shirt

Art t shirt voor een kunstzinnige flair

Unieke Art Shirt van No106 voor heren, is een ware eyatcher die de perfecte balans vindt tussen kunstzinnige flair en comfortabele stijl. Deze exclusieve one-of-a-kind t-shirts worden met de hand bewerkt in Atelier Nº106. Elk exemplaar is een waar kunstwerk op zich.

Filters
Maat

Uniek one-of-a-kind kunst t shirt

Een Art t-shirt voor heren van No106, met diverse bewerkingen zoals verf, applicaties en diverse druktechnieken maken van dit shirt een waar kunstwerk. Van Abstracte schilderingen met portretten van Egon Schiele of Vincent van Gogh, maar ook oceanen van kleur in een Wave. Kunst op het doek, niet op linnen maar op katoen van een t shirt.
Een kunst t shirt voor mensen die graag een uniek one-of-a-kind dragen waarvan er maar een bestaat. Het shirt voegt een unieke artistieke touch toe aan elke look. Deze exclusiviteit van unieke creatie ontstaat in het atelier van Nº106 in Arnhem.

T-shirt met abstracte bewerkingen voor een festival

Een t-shirt met kunst is een bijzonder en origineel kledingstuk dat je outfit een artistieke en eigentijdse touch geeft. Het t-shirt heeft een prachtig kunstwerk van abstracte bewerkingen in verschillende kleuren, die een harmonieus en dynamisch geheel vormen.
Het shirt heeft een ronde hals en korte mouwen, en is verkrijgbaar in verschillende maten en verschillende varianten op het thema. Een art t-shirt is perfect voor liefhebbers van kunst en expressie.
Of je nu op zoek bent naar een unieke festival look, een opvallende outfit voor een feestelijke gelegenheid, of simpelweg een verfijnde casual outfit voor naar je werk. Het Art t-shirt voor heren van Nº106 biedt ongeëvenaarde veelzijdigheid. Laat je inspireren door ambacht en originaliteit en draag een ware kunstuiting met ons shirts voor mannen met aandacht voor stijl.

Duurzame biologische t shirts

De t shirts zijn gemaakt van hoogwaardig en duurzame  OEKO-TEX katoen van met merk Earth Positive. 
Earth Positive richt zich op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid door gebruik te maken van biologisch geteelde katoen en milieuvriendelijke productieprocessen. Hierdoor draagt een T-shirt van Earth Positive niet alleen bij aan een gezonder milieu, maar biedt het ook een comfortabele en hoogwaardige kwaliteit.
Gecombineerd met een fijne regular pasvorm met een zacht en luxueus gevoel op de huid draagt dit kledingstuk heerlijk. 

Exclusie t shirt met karakter en verhaal

Elk shirt is met zorg met de hand bewerkt, wat resulteert in een exclusief kledingstuk dat zijn eigen karakter en verhaal vertelt. Dit maakt het shirt met kunst de perfecte keuze voor mannen die zich willen onderscheiden met een stijlvolle en unieke toevoeging aan hun garderobe.
Laat je inspireren door ambacht en originaliteit en draag een ware kunstuiting met ons ART t-shirt voor heren. U bent welkom in de wereld van unieke mode, exclusiviteit en persoonlijke expressie - welkom bij Atelier Nº106 in Arnhem.