opc_loader

Unieke t-shirts

Unieke t shirts in kleine oplage

Unieke t-shirts en allemaal met de hand bewerkt in Arnhem in kleine oplage.Voor een bijzonder item zit je hier dus goed, de designers shirt zijn One of a kind. De grafische t-shirts een oplage van maximaal 25 stuks en de handmade t-shirts in het atelier van CLAU-D een oplage van 10 stuks.

Filters
Maat

Nº106 is gespecialiseerd in unieke t shirts

Hou je van mode, kunst en originaliteit? Dan moet je zeker een kijkje nemen op de website van N0106 met unieke t-shirts, een webshop die gespecialiseerd is in unieke t-shirts die allemaal met de hand bewerkt zijn in Arnhem in kleine oplage. Nº106 is een initiatief van CLAU-D en Menlook, een modeontwerpster en kunstenaar die hun passie voor textiel, kleur, design en kunst combineert in de creaties. Clau-d en Menlook werken soms samen met andere kunstenaars en designers om een collectie van unieke t shirts te creëren voor heren en dames die je nergens anders vindt.

Nº106 van Clau-d en Menlook heeft drie soorten shirts in het assortiment: designer t-shirts, grafische t-shirts en handmade t-shirts. 

De designer t-shirts zijn one of a kind, dat wil zeggen dat er maar één exemplaar van bestaat. Deze shirts zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen en hebben een uniek design dat geïnspireerd is door de kunstwerken van Vincent Welten en modevormgeving van Claudia Träumer. Deze zijn bewerkt met stof, textielverf, bedrukking en diverse naald en stiktechnieken in het atelier op de Sondbeeksingel 106 in het Modekwartier Arnhem. Met deze one of a kind t shirts toen je je persoonlijke flair, creativiteit en individualiteit. En word je exclusiviteit gewaarborgd. De shirts benadrukken nogmaals het belang van individualiteit in een wereld van massaconsumptie.
De grafische t-shirts hebben een oplage van maximaal 25 stuks en zijn bedrukt met originele prints die variëren van abstract tot grappige teksten, van minimalistisch tot expressief. De grafische print op het shirt is een ware eyecatcher en zal ongetwijfeld aandacht trekken waar je ook gaat. Bereid je voor op vele complimenten en gesprekstof, want met dit shirt van Nº106 steel jij de show op een festival.
De handmade t shirts met print hebben een oplage van 10 stuks . Deze shirts hebben allemaal een bijzondere en opvallende print en uitstraling die je outfit een extra dimensie geven. Een print van retro ontwerpen tot levendige vruchten, muziekinstrumenten en kleurrijke verfspatten print.
Er wordt 12 meter duurzame kwaliteit stof ingekocht, daarvan worden maximaal 10 t shirts gemaakt voor dames en heren. Wees een van de weinigen die deze speciale t shirts bezitten en voeg een vleugje exclusiviteit toe aan je garderobe.

Uniek en duurzaam

De shirts van Nº106 zijn niet alleen uniek, maar ook duurzaam. Ze zijn gemaakt van Earth Positive Oeko katoen, een stof die zacht, comfortabel en milieuvriendelijk is. Ze zijn gemaakt en bewerkt in Arnhem, een stad die bekend staat om zijn creatieve en innovatieve karakter. De shirts zijn ook betaalbaar, want je betaalt niet meer dan 89 euro voor een one of a kind shirt. Een t shirt dat je nergens anders vindt en met de hand bewerkt of gemaakt is.
De unisex shirts zijn geschikt voor iedereen die houdt van duurzame mode, kunst en originaliteit. Je kunt ze dragen bij elke gelegenheid, van casual tot chic, van werk tot vrije tijd. Je kunt ze combineren met verschillende stijlen, van jeans tot rok, van jas tot vest. Je kunt ze ook cadeau geven aan iemand die je wilt verrassen met een bijzonder item.
De t shirts zijn een manier om jezelf te laten zien en te onderscheiden van de massa.

Dus, als je op zoek bent naar een t shirt dat verder gaat dan de norm van iedereen en de massa, nodigen we je uit om onze webshop te bezoeken. Ontdek de unieke collectie met de hand bewerkte shirts en laat je inspireren door de verhalen die ze vertellen. Bij Nº106 vinden we geen genoegen in het alledaagse; we omarmen het buitengewone en vieren de kracht van individualiteit. Bezoek onze website en ontdek het unieke t shirt dat jouw verhaal vertelt.