opc_loader

Modekwartier Arnhem

No106 in het Modekwartier Arnhem 

Welkom bij No106 in het Modekwartier Arnhem, waar mode en duurzaamheid samenkomen in een harmonieuze symfonie. Ontdek onze nieuwe t-shirt lijn, een collectie die verder gaat dan het conventionele, met unieke designer stukken en kleurrijke prints die je nergens anders zult vinden.

Filters
Maat

Unieke Designer T-shirts: Kunst in Beweging

Bij No106 geloven we in mode als een vorm van kunst. Onze unieke designer t-shirts worden met liefde vervaardigd en bewerkt in ons atelier op de Sonsbeeksingel 106. Hier smelten creativiteit en vakmanschap samen, wat resulteert in stukken die niet alleen kleding zijn, maar kunstwerken op zichzelf. Elk shirt vertelt een verhaal, elk ontwerp brengt een visie tot leven.

Duurzaamheid: Biologisch Katoen

Duurzaamheid is de kern van onze nieuwe t-shirt lijn. Onze Eath Positive t-shirts zijn vervaardigd van hoogwaardig biologisch katoen, waardoor ze niet alleen vriendelijk zijn voor je huid maar ook voor onze planeet. Met aandacht voor het milieu, brengen we mode die een statement maakt voor duurzaamheid en ethisch bewustzijn.

Grafische T-shirts met Humor en Stijl

Onze grafische t-shirts voegen een vleugje humor en stijl toe aan je garderobe. Gedrukt op duurzame stoffen, zijn deze shirts niet alleen visueel aantrekkelijk maar ook milieuvriendelijk. Van grappige uitspraken tot coole ontwerpen, elk t-shirt is een expressie van je persoonlijkheid en een knipoog naar de wereld om je heen.

Kleurrijke Prints: Beperkte Oplage, Maximale Expressie

No106 presenteert ook een exclusieve kleurrijke lijn van t-shirts met print, met slechts 10 stuks beschikbaar. Deze unieke stukken worden met de hand gemaakt in ons atelier, waardoor elke print een kunstwerk op zichzelf is. We streven ernaar om niet alleen mode te creëren, maar ook collector's items die jouw individualiteit benadrukken.

Ontdek No106 in het Modekwartier Arnhem

Bezoek de winkel van No106 in het bruisende Modekwartier  in de wijk Klarendal in Arnhem en ontdek de innovatieve wereld van No106. Hier gaan stijl, duurzaamheid en kunst hand in hand. Onze nieuwe t-shirt lijn is niet alleen een aanvulling op je garderobe, maar een uiting van je bewuste keuzes en liefde voor unieke mode.
In de winkel is ook Herenmode Menlook en Handmade design damesmode CLAU-D gevestigd. Zij maken samen gebruik van het telier No106

No106 op de Sonsbeeksingel 106 nodigt je uit om de grenzen van conventionele mode te overschrijden en de schoonheid te ontdekken die schuilt in duurzaamheid en originaliteit. Stap binnen en ervaar mode die niet alleen iets vertelt over stijl, maar ook over de wereld waarin we leven.