opc_loader

Vakantie van 21 juli t/m 3 augustus. Bestellingen versturen wij op 4 augustus.

Duurzaamheid in Stijl: Ontdek de Earth Positive T-shirts van No106 in het Modekwartier Arnhem

De Designer en Grafische t shirts van No106 zijn gemaakt van 100% Biologisch katoen en CO2 vrij met een hoge kwaliteit, daarnaast ook kinderarbeid vrij.

In het Modekwartier Arnhem schittert een unieke webshop die niet alleen streeft naar stijlvolle kleding, maar ook naar een duurzame toekomst. No106, loopt mee  op het gebied van verantwoorde mode, presenteert met trots hun Designer t-shirts en Grafische t-shirts bewerkt van gecertificeerd biologisch katoen van het merk  Earth Positive. Deze T-shirts zijn niet alleen een modeverklaring, maar ook een statement voor het behoud van onze planeet.

Earth Positive is een kledinglijn van Continental Clothing. Een prijswinnend bedrijf als het gaat om duurzame mode. Continental Clothing maakt hoge kwaliteit eerlijke en milieuvriendelijke producten die tevens PETA-approved vegan zijn. Het bedrijf is werkt samen met FWF om eerlijke werkomstandigheden te kunnen garanderen. De Earth Positive kledinglijn maakt alleen maar producten van 100% GOTS gecertificeerd biologisch katoen. De kleding wordt geverfd met verf die is goedgekeurd door GOTS en die OEKO-TEX Standaard 100 gecertificeerd is. De Earh Positive lijn werkt ook hard aan het verkleinen van de CO2 voetafdruk van hun productie. Een Earth Positive t-shirt bespaart zo wel 7 kilogram CO2 ten opzichte van een standaard geproduceerd shirt en een sweatshirt bespaart maar liefst 28kg! Earh Positive is daarmee een trotse drager van het Klimaat Neutraal label. Ook Nº106 is trots om deze t-shirts en sweaters te mogen bewerken en op te tillen naar ware design kleding.

Duurzaamheid als Leidraad

No106 gaat verder dan alleen het ontwerpen van aantrekkelijke kledingstukken. De Earth Positive t-shirts belichamen de toewijding van de webshop aan duurzaamheid. De productie van deze shirts draait volledig op duurzame energie, afkomstig van wind- en zonne-energie. Dit betekent dat elke keer dat je een Earth Positive t shirt draagt, je bijdraagt aan een schonere en groenere wereld.

100% Biologisch en CO2 Neutraal

Het is niet alleen de productie van de Earth Positive t-shirts die duurzaam is, maar ook het materiaal zelf. Gemaakt van 100% biologisch katoen, wordt elk shirt op een milieuvriendelijke manier vervaardigd. Dit niet alleen voorziet je van een hoogwaardig kledingstuk, maar draagt ook bij aan het verminderen van schadelijke landbouwpraktijken.

Bovendien is elk Earth Positive t shirt CO2-neutraal. Dit betekent dat de Designer t shirts en de Grafische t shirts bewerkt door No106 ervoor zorgen dat de uitstoot die tijdens het productieproces van een t shirt ontstaat, wordt gecompenseerd. Met elk verkocht t-shirt draag je niet alleen bij aan het verminderen van je eigen ecologische voetafdruk, maar ook aan wereldwijde klimaatinitiatieven.

Heavy Katoen van 190 gr voor Optimaal Comfort

Een goed t-shirt is niet alleen stijlvol en duurzaam, maar ook comfortabel. De Earth Positive t shirts van No106 zijn gemaakt van heavy katoen met een gewicht van 190 gr. Dit zorgt voor een luxueuze en duurzame stof die niet alleen fijn en zacht  aanvoelt, maar ook lang meegaat. Of je nu een relaxte dag hebt of jezelf in het zweet werkt tijdens een intensieve activiteit, deze T-shirts houden je comfortabel en fris.

Designer T-shirts en Grafische Pracht

Wat No106 nog meer onderscheidt, zijn de exclusieve one-of-a-kind designer T-shirts die je in hun assortiment vindt. Elk ontwerp is doordrenkt met creativiteit en stijl, waardoor je niet alleen kleding draagt, maar ook een kunstwerk.

De grafische T-shirts van No106, vervaardigd van de Earth Positive EP18 Heavy Cotton, zijn niet alleen een expressie van individualiteit maar ook een viering van duurzaamheid.

Conclusie: Kies voor Duurzaamheid, Kies voor Earth Positive

No106 heeft met hun Earth Positive t-shirts een nieuwe standaard gezet voor duurzame mode. Elk aspect, van de productie tot het design, straalt bewustzijn uit voor onze planeet. Dus, als je op zoek bent naar niet alleen stijlvolle kleding maar ook een manier om bij te dragen aan een betere wereld, kies dan voor de Earth Positive, ‘designer’ en ‘grafische’ t shirts van No106. Met elke aankoop zet je een stap richting een groenere toekomst, zonder concessies te doen aan stijl en comfort.

Conclusion: Choose Sustainability, Choose Earth Positive

No106 has set a new standard for sustainable fashion with their Earth Positive t-shirts. Every aspect, from production to design, exudes awareness for our planet. So, if you are looking for not only stylish clothing but also a way to contribute to a better world, choose No106's Earth Positive, "designer" and "graphic" t shirts. With every purchase, you take a step towards a greener future, without compromising on style and comfort.

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Populaire artikelen