opc_loader

Vakantie van 21 juli t/m 3 augustus. Bestellingen versturen wij op 4 augustus.Avocado’s zijn niet alleen lekker en gezond, maar ook een symbool van stijl en humor. Dat bewijst het grappige t-shirt van Nº106 met avocado print, een merk dat t-shirts voor heren maakt in een oplage van 10 stuks. Dit t-shirt met grappige print is een perfecte manier om jezelf en anderen aan het lachen te maken, terwijl je ook een modieus en duurzaam kledingstuk draagt. Laat je persoonlijkheid spreken met dit kleurrijke en trendy kledingstuk. Leer hoe je de veelzijdigheid van een avocado t-shirt kunt benutten om jouw stijl te laten stralen. Ontdek het groene geheim van fashion statements!

 

Avocado print in jungle sfeer

Nº106 koop 12 meter stof in van duurzaam OEKO-TEX Katoen met avocado print en maakt daarvan maximaal 10 t shirts met print voor dames en heren Elke unisex t-shirt is uniek en heeft een eigen karakter en uitstraling. Zo ook het avocado t-shirt, Het grappige t shirt heeft een  opvallende print van avocado’s die gehalveerd zijn, waardoor je de pit kunt zien. De avocado’s zijn afgebeeld in realistische kleuren, groen voor het vruchtvlees en bruin voor de pit. Ze zijn omringd door donkergroene bladeren, die een jungle-achtige sfeer creëren.
Het t-shirt met avocado print is een ideale keuze voor iedereen die houdt van humor en originaliteit. Het is een t-shirt dat je niet vaak ziet, en dat zeker de aandacht zal trekken. Het is een t-shirt dat een glimlach op je gezicht tovert, en ook op die van anderen. Het is een t-shirt dat een statement maakt, dat je niet bang bent om jezelf te zijn en om je te onderscheiden van de grijze massa om ons heen.
Het avocado t-shirt is niet alleen grappig, maar ook comfortabel door de regular-fit pasvorm en duurzaam. Het is gemaakt van biologisch katoen, dat zacht en ademend is. Het avocado t-shirt heeft een overwegend groene kleur door d bladeren met bruine accenten van de avocado-pitten. Een  kleur die makkelijk is te combineren met andere kledingstukken. Dit shirt, met opvallend avocado-ontwerp, kan je dragen tijdens casual gelegenheden, themafeestjes, vrijdagmiddag borrel of andere informele settings  waar een speelse en kleurrijke stijl gepast is. Het shirt is gemaakt van een comfortabele en ademende stof, perfect voor warm weer. Dan denken we meteen aan een festival of strandfeest.

T shirt met print als collectors item

Het avocado t-shirt is een echte collector’s item, door de exclusiviteit van de Limited Edition. Dat betekent dat je een van de weinige mensen bent die zo’n bijzonder t-shirt kan dragen. Het avocado t-shirt is ook een leuk cadeau-idee voor iemand of voor jezelf als van humor en mode houdt. Je kan het online bestellen via de website van Nº106, of het zelf gaan bekijken en passen in hun winkel in het Modekwartier.

Zo is bij ons elke print uniek en heeft elk shirt een eigen karakter en uitstraling. Dit shirt met avocado’s is een van de voorbeelden van de t-shirt met print collectie van Nº106.

 

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Populaire artikelen