opc_loader

Vakantie van 21 juli t/m 3 augustus. Bestellingen versturen wij op 4 augustus.Als je een T-shirt voor heren wilt kopen, heb je keuze te over. Ze zijn er in alle kleuren, maten, modellen en stijlen. Maar hoe vind je een t-shirt dat echt bij je past? Een t-shirt dat je persoonlijkheid en smaak laat zien en je onderscheidt van andere mannen? Het antwoord is: door te kiezen voor t-shirts van het merk Nº106.

Unieke en kleurrijke t shirts voor mannen

Nº106 is een merk dat unieke en kleurrijke t-shirts voor heren maakt. Dit zijn geen gewone t-shirts, maar echte kunstwerken. Ze zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt, waardoor het een exclusief kledingstuk is dat zijn eigen verhaal vertelt.

Nº106 is een merk dat is ontstaan in het Modekwartier in Arnhem, een wijk waar mode en kunst samenkomen. In het Modekwartier vind je ateliers en boetieks van creatieve ondernemers die hun passie en expertise laten zien. Nº106 is zo'n ondernemer. Claudia Träumer van Clau-d en Vincent Welten van Menlook richten zich sinds 2023 op de productie en ambacht van handgemaakte, duurzame t-shirts voor mannen.

Een t-shirt voor heren met een opvallend design

Nº106 maakt gebruik van verschillende technieken om haar t-shirts voor mannen te maken, waaronder schilderen, appliqueren en druktechnieken. Elk t-shirt is uniek, met een eigen karakter en uitstraling. Het t-shirt "Egon Schiele" is bijvoorbeeld geïnspireerd op de beroemde Oostenrijkse expressionistische schilder. Dit t-shirt heeft een opvallende print van een van zijn zelfportretten, die met schilder-, appliqué- en druktechnieken op het t-shirt is aangebracht. Het t-shirt heeft een warme, intens rode kleur, perfect voor een gedurfde, artistieke look. Een ideaal t-shirt voor een festival. In combinatie met jeans en sneakers is je outfit klaar voor het festival.

Of het handgetekende t-shirt ‘Hand Drawing’, dat een speelse, moderne look heeft. Dit t-shirt heeft een grafische print van een getekende hand met gelakte nagels, contrasterend met de grijze achtergrond. Dit t-shirt heeft een humoristische, on-trend uitstraling, ideaal voor casual of urban wear om een statement te maken. Het belichaamt individualiteit en exclusiviteit en is de perfecte aanvulling op elke stijlbewuste garderobe.

Fijne zachte en duurzame t shirts

Nº106 t-shirts zien er niet alleen goed uit, ze zijn ook comfortabel en duurzaam. Ze zijn gemaakt van biologisch katoen, dat zacht en ademend is. Het katoen is ook milieuvriendelijk en eerlijk geproduceerd, wat betekent dat het geen schadelijke stoffen bevat en dat de boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun werk. Elk t-shirt heeft een stijlvolle kleur die je moeiteloos kan combineren  met verschillende outfits.

Ze zijn ook zeer goed gesneden, de regular pasvorm accentueert het silhouet van het lichaam. De Nº106 t-shirts zijn echte collector's items, want er worden er maar 25 van gemaakt. Dat betekent dat je een van de weinigen bent die zo'n speciaal t-shirt kan dragen. Het betekent ook dat je de exclusiviteit van een handgemaakt of hand bewerkt t-shirt draagt, waardoor je je onderscheidt van de massa.

T-shirts van Nº106 zijn ook een geweldig cadeau-idee voor iemand die van mode en kunst houdt. Je kunt ze online bestellen op de website van Nº106, of ze zelf gaan bekijken en uitproberen in hun boetiek in het modedistrict.

Waarom een heren t shirt van No106?

T-shirts van No106 geven je outfit een originele en creatieve touch. Omdat ze je persoonlijkheid en smaak weerspiegelen. Omdat ze je laten opvallen in de massa. Omdat je ze met trots en plezier kunt dragen. Omdat ze een kunstwerk op je lichaam zijn. Nº106 is het merk voor jou als je op zoek bent naar een t-shirt dat meer is dan zomaar een kledingstuk. Nº106 is het merk voor jou als je op zoek bent naar een t-shirt voor heren dat een kunstwerk is.

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Populaire artikelen