opc_loader

Vakantie van 21 juli t/m 3 augustus. Bestellingen versturen wij op 4 augustus.

Of je er nu een statement mee wilt maken, je gevoel voor humor wilt laten zien, of een kunstwerkje wilt dragen, een No106 T-shirt met print geeft je ontzettend veel mogelijkheden om jezelf uit te drukken. Nu vinden we het bij No106 natuurlijk niet genoeg om alleen een toffe opdruk op een t-shirt te maken, het verhaal achter het shirt moet kloppen. Daarom besteden we in deze blog aandacht aan de in het Modekwartier gemaakte shirts met print, opdruk of bewerking die je door de duurzaamheid zonder schuldgevoel kunt dragen.Laat je inspireren door onze unieke ontwerpen en draag met trots een stukje Arnhemse cultuur op je borst.

Deel je Unisex T-shirts met print van Claudia en Vincent van atelier No106

Ben je op zoek naar een nieuw t-shirt of een nieuwe sweater die je met iedereen kunt delen? Dan zijn de unisex-shirts en sweaters van No106 iets voor jou. Deze kledingstukken zijn ontworpen voor zowel mannen als vrouwen, en passen bij elke stijl en gelegenheid.
No106 begrijpt dat stijl niet gebonden is aan geslacht. Daarom zijn deze t-shirts ontworpen als unisex, met zowel mannen als vrouwen in gedachten. Dus zowel iedereen kan genieten van deze unieke t-shirts welke allemaal gemaakt of creatief bewerkt worden in Arnhem. Of je nu casual uitgaat met vrienden of een festival bezoekt, een No106 t-shirt tilt je look naar een exclusief niveau.
De snit en pasvorm zijn afgestemd op diverse lichaamstypes, zodat iedereen kan genieten van de onderscheidende stijl die No106 te bieden heeft. Ook kunnen wij in het atelier op de Sonsbeeksingel 106 het shirt aanpassen waar nodig.
Ook de veelzijdigheid van No106 t-shirts maakt ze geschikt voor talloze gelegenheden. Combineer ze met je favoriete jeans of spijkerrok voor een relaxte look, draag ze onder een blazer voor een meer geklede uitstraling, of coördineer ze met je partner voor een perfecte match. Hoe je ze ook draagt, de niet gendergebonden t-shirts voegen altijd een vleugje stijlvolle nonchalance toe aan je outfit.
Ook de unisex t-shirts zijn gemaakt van zacht biologisch katoen, en zijn eerlijk geproduceerd in Bangladesh.

Lees ook:
Unieke unisex T-Shirts van No106: Een trendy keuze voor iedereen

Statement T-shirts van No106 op biologisch verantwoord katoen

Ontdek de statement van de designer t-shirts, bewerkt door kunstenaar Vincent Welten voor een unieke uitstraling. Elk shirt is voorzien van een kleurrijk beschilderde, schilderij-achtige print met een subtiele opdruk. 
Vincent Welten laat zich inspireren door muziek, cultuur, reizen en kunst. Elke collectie begint met een vrij bewerkte met kleurrijke verftoetsen en vlakken katoenen doek. Deze wordt in het t shirt verwerkt en daarna voorzien van een subtiele grafische druk. Dit concept waar de rest van de collectie uit voortvloeit is een proces wat nooit stopt. Alle designer t-shirts zijn one of a kind en daardoor zeer uniek.Gemaakt van biologisch katoen en eerlijk geproduceerd in Bangladesh. Laat je persoonlijkheid spreken met deze opvallende en ethisch verantwoorde stijlstatements.

Lees ook:
Duurzaamheid in Stijl: Ontdek de Earth Positive T-shirts No106

Duurzame streetwear T-shirts van No106

Nº106 maakt statement t-shirts, t-shirts met een gevoel voor humor en natuurlijk ook t-shirts die gewoon een hele mooie print hebben.
Streetwear is de afgelopen decennia geëvolueerd van een subcultuur tot een opvallende modebeweging. Wat ooit begon als kleding voor skaters en hiphopfanaten, is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen dat de straten van Amsterdam tot London domineert. Sweaters en t-shirts zijn de ruggengraat van deze stijlrevolutie, en hun evolutie weerspiegelt de diverse en dynamische aard van streetwear.
Bij No106 zijn we gepassioneerd over streetwear. Onze collectie, bestaande uit handbewerkte sweaters en handmade designer t-shirts voor zowel mannen als vrouwen, is zorgvuldig samengesteld om een unieke stijl en ongeëvenaard comfort te bieden. Onze shirts zijn meer dan alleen kleding - ze zijn een uitdrukking van individualiteit en een viering van de straatcultuur en streetwear skate.

Kleding van No106 vind je onder andere ook bij Menlook, een winkel die alleen maar mooie duurzame kleding verkoopt. Alle kleding van No106 is eerlijk geproduceerd en gemaakt van duurzame katoenen materialen.

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Populaire artikelen